Disclaimer   Privacy
Home < Onze Mensen

Onze mensen

Fluitend naar het werk

Bij bouwbedrijf Van Schaik werken zo’n 45 mensen. Dienstverbanden van tien jaar of langer zijn eerder regel dan uitzondering. Bij Van Schaik doen we er alles aan om het beste in onze mensen naar boven te halen en een optimale ontwikkeling op professioneel en persoonlijk gebied te stimuleren. Zodat mensen ook na jaren nog steeds fluitend naar hun werk gaan.

Naar boven

Leermeesters en leerlingen

Talent moet je koesteren is de heersende opvatting bij ons bedrijf. Daarom krijgen leermeesters bij ons de gelegenheid om hun kennis en ervaring door te geven aan de nieuwe generatie vaklieden. Want investeren in het opleiden van vakmensen is investeren in de toekomst.

De leermeesters worden intensief begeleid bij Bouwbedrijf Van Schaik. Daarnaast vindt er minstens drie maal per jaar een leermeestersoverleg plaats waaraan alle leermeesters en hun leerlingen deelnemen.


"We praten dan over de voortgang van de leerlingen: iedereen weet precies welke leerling welk tentamen nog moet doen en welke vaardigheden een leerling nog wat extra zou kunnen oefenen. Daar zorgen we dan gezamenlijk voor."

Wytze van Schaik, Leermeester

Deze aanpak werpt zoveel vruchten af dat Van Schaik in 2005 werd uitgeroepen tot het beste leerbedrijf in de regio Utrecht. Inmiddels staan er zes gediplomeerde leermeesters klaar om de leerlingen te begeleiden. Veel leerlingen bevalt het zo goed bij Van Schaik dat ze er na hun opleiding blijven werken. En sommige leermeesters zijn hun loopbaan zelf als leerling begonnen.

Naar boven

Werken bij Van Schaik

Bij bouwbedrijf Van Schaik komen we graag in contact met mensen die hun vak verstaan. Bent u geïnteresseerd in een baan bij ons bedrijf dan kunt u ons een open sollicitatie sturen via het reactieformulier. Of kijk hieronder voor onze actuele vacatures.

 

Naar boven

 

 Onze Mensen

Klik op de foto voor een grote versie

Een van onze mensen

Wij zijn deelnemer van het project van MEER DAN > BOUWENFSC + PEFCErkend LeerbedrijfBouwend Nederland
Deze website is een samenwerking van NessCis Internet Services en 3XW Studio BV.
De tekstproductie is verzorgd door Bureau De Verbeelding.