Disclaimer   Privacy
Home < Kwaliteit

Kwaliteit


Wat goed is kan beter

Bij Bouwbedrijf Van Schaik stellen we hoge eisen aan kwaliteit. Al onze inspanningen zijn erop gericht het ontwikkel- en bouwproces gestroomlijnd te laten verlopen. Een goede voorbereiding van de projecten is daarbij essentieel.

We werken met vakmensen, gebruiken hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan het niveau van afwerking. Zo hebben we onze eigen timmerfabriek waar een van onze mensen fulltime bezig is om producten op maat te maken. We kunnen op deze manier tegemoetkomen aan specifieke wensen van onze klanten en zijn bovendien niet afhankelijk van levertijden van leveranciers.

Alles wat we maken moet er piekfijn uitzien. Alles wat we bouwen moet zo goed zijn dat we er zelf in zouden willen wonen of werken. Met minder nemen we geen genoegen.

Naar boven

ISO-gecertificeerd

Onze medewerkers zijn zich bewust van het belang van kwaliteit in de organisatie. Ook dankzij hun inzet behaalde Bouwbedrijf Van Schaik in 2006 de ISO-certificering. De kroon op het werk die onze kwaliteit als bouwer officieel bevestigt.

Voor Bouwbedrijf Van Schaik is de ISO-certificering geen eindpunt. Het is een continu ontwikkelingsproces waar we middenin zitten. We hebben ons tot doel gesteld de kwaliteit in onze organisatie op onderdelen ieder jaar verder te verbeteren.

Naar boven

Kwaliteit in samenwerking

Kwaliteit in de samenwerking met anderen is voor ons een voorwaarde om vakkundig en met plezier te kunnen werken. Betrouwbaarheid is daarin een belangrijk aspect. We werken dan ook graag samen met onze vaste leveranciers en onderaannemers, op wie we kunnen bouwen.

Als opdrachtgever kunt u erop rekenen dat we onze afspraken nakomen. We willen bovendien een partner zijn die meer doet dan bouwen alleen. Hoe eerder in het proces we mee kunnen denken, hoe liever het ons is. Op die manier kunnen we onze expertise inzetten om eventuele knelpunten vroegtijdig te signaleren. Onze klanten hebben recht op een goed stuk werk. Waar ze trots op kunnen zijn. En wij ook.

Naar boven

 

FSC®

Als bedrijf zijn wij FSC® en PEFC gecertificeerd, dit houdt in dat we hout kunnen leveren en verwerken dat geproduceerd is in duurzame bossen. Het hout wat verwerkt wordt, is helemaal terug te traceren tot aan het bos waar het gegroeid is. 

U moet hierbij denken aan balk- en vloerhout, betimmeringen en houtenkozijnen.   

 Naar boven
Werkplaats


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
fsc 
Wij zijn deelnemer van het project van MEER DAN > BOUWENFSC + PEFCErkend LeerbedrijfBouwend Nederland
Deze website is een samenwerking van NessCis Internet Services en 3XW Studio BV.
De tekstproductie is verzorgd door Bureau De Verbeelding.