Disclaimer   Privacy
Home < Vacature Uitvoerder1
Uitvoerder

Werkzaamheden:

 • Je bent in staat om vanaf de gunningsfase, het  project in te richten in samenwerking met projectleider en werkvoorbereider.
 • Tijdens de uitvoeringsfase stuur je op planning en geeft wekelijks een heldere rapportage aan de projectleider.
 • Je bent het aanspreek punt op de bouwplaats voor opdrachtgever, leverancier, onderaannemers en personeel.
 • Je signaleert afwijkingen ten opzichte van het contract en bespreekt dit met de projectleider.
 • Je ziet erop toe dat je team veilig werkt en het resultaat voldoet aan de kwaliteitseisen.
 • Je legt efficiënt en effectief de projectadministratie vast.
 
Persoonstypering

Als uitvoerder ben je vanaf de opdracht, voorbereiding, uitvoering t/m oplevering betrokken bij diverse projecten. Je leest de projectstukken vakinhoudelijk door, vormt een beeld van de omvang, de wijze waarop deze het meest efficiënt gerealiseerd kan worden. In de uitvoeringsfase onderhoud je het contact met onderaannemers, leverancier en derden en ben je verantwoordelijk voor de aansturing van collega’s en het bewaken van de voortgang.
In het dagelijks contact ben je iemand met veel verantwoordelijkheidsgevoel die van discipline en efficiency houdt en zich kan ergeren als dit wordt verstoord. Je vindt overleg met anderen belangrijk en staat open voor het ontwikkelen van iets nieuws. Je houdt van ruimte om er ook iets van zichzelf in te kunnen leggen, zonder de belangen van andere te schaden.
Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van je projectteam. Je let erop of de medewerkers zich houden aan afgesproken werkroutines en veiligheidsprotcollen en bewaakt deze. Als er onverwachts stagnatie optreedt in de dagelijkse flow van de uitvoering neem je de belemmeringen zo snel mogelijk weg. Je hebt overzicht over de dagelijkse stroom van details, zonder daar in te verzanden.
Als er dingen moeten worden aangepast of veranderd in de wijze van uitvoering kan je je goed focussen op de contouren van hoe het moet worden en ben je gemotiveerd om extra tijd en aandacht te stoppen in iets nieuws waardoor de uitvoering nog beter gaat functioneren.

Belangrijk daarbij is dat je steeds zorgt voor de optimale planning van de inzet van de middelen en je medewerkers. Je voelt je verantwoordelijk voor een goede uitvoering van het team als geheel. In allerlei werksituaties geef jij duidelijk richting aan wat er moet gebeuren. Je zorgt voor een transparante werkstructuur waarin de medewerkers maximaal voor elkaar beschikbaar en bereikbaar zijn als dat nodig is. Dat geldt ook voor de relatie met de projectleider en  naar andere spelers. Je let op een goede afstemming van ieders inzet op elkaar en op de belangen van alle betrokkenen.

 

Functie eisen 
 • Je hebt werkervaring opgedaan in vorige functies als hoofduitvoerder of projectleider
 • Je bent innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen
 • Je hebt oog heeft voor het unieke van onze corebusiness
 • Je bent commercieel en daadkrachtig ingesteld
 • Je wacht niet af maar komt zelf in actie als u nieuwe mogelijkheden ziet.
 • Communiceren met de opdrachtgever, onderaannemers en interne organisatie gaat je gemakkelijk af.
 • Middels het overzicht houden op de projecten ben je in staat om tijdig problemen te signaleren en hier adequaat op in te spelen
 • Je staat open voor feedback van onze klanten en relaties en weet deze feedback om te zetten in heldere werkinstructies voor het personeel?
 • Je bent in staat verbeteringen voor onze activiteiten te vertalen in duidelijke werkroutines en er voor zorgt dat alle medewerkers deze consequent toepassen en blijven uitvoeren.
 • Je kan anderen motiveren en overtuigen om de afgesproken strategie ook daadwerkelijk dagelijks uit te voeren
 • Je legt onze medewerkers haarfijn uit wat er van ze wordt verwacht en draagt onze cultuurwaarden uit zodat onze medewerkers zich ermee gaan vereenzelvigen
 • Je hebt MBO+ relevante vooropleiding, kennis van office
 • Je bent gestructureerd en daadkrachtig ingesteld.

 

Geboden wordt

Professionele en betrokken medewerkers zijn de pijlers van ons bedrijf. Daarom investeren we in opleiding en training. Wij bieden markconforme arbeidsvoorwaarden en een nuchtere hands-on bedrijfscultuur.

 

Bouwbedrijf Van Schaik:

 • Bouwen maakt toekomst
Wat zijn toekomstplannen van een klant? Hoe willen zei wonen, werken, leren en recreëren? Belangrijke vragen. Want als samenwerkend bouwbedrijf bouwen we graag mee aan de toekomst van mensen. Dat doen we al sinds 1900. Onze specialismen? Renovatie en verbouw, onderhoud en nieuwbouw. Uitdagende projecten die vragen om flexibiliteit, snelheid en innovatie. En voor wie we ook werken – corporaties, gemeenten, zorginstellingen, bedrijven, scholen of architecten – altijd staat de mens centraal. We hechten aan wederzijds vertrouwen en langdurige relaties. En aan afspraak is afspraak. Want samen bereik je méér. Meer afstemming voor beter maatwerk. En meer efficiency en rendement. Met als doel: een kwaliteitsvol eindresultaat. Bouwen maakt toekomst. De klant zijn toekomst.

 

Overig
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jan van Schaik, op 06-55167360 of via jvs@bouwbedrijfvanschaik.nl. Bij de selectie worden wij bijgestaan door selectie bureau SVision. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Heb je interesse in deze functie dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 1 maart 2018

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!
Wij zijn deelnemer van het project van MEER DAN > BOUWENFSC + PEFCErkend LeerbedrijfBouwend Nederland
Deze website is een samenwerking van NessCis Internet Services en 3XW Studio BV.
De tekstproductie is verzorgd door Bureau De Verbeelding.