Disclaimer   Privacy
Home < Van Schaik

Bouwbedrijf van Schaik

Traditie en toekomst

Bouwbedrijf Van Schaik is al vier generaties in handen van de familie Van Schaik. Een begrip in Breukelen en daarbuiten. Grootvader Van Schaik richtte het bouwbedrijf op in 1900 en hield kantoor en werkplaats aan huis.  De passie voor het bouwen ging van vader op zoon. En van vader op zoon.

Inmiddels heeft Bouwbedrijf Van Schaik al meer dan veertig jaar onder leiding van Nico van Schaik gestaan. De eenmanszaak uit de vorige eeuw is uitgegroeid tot een middelgrote bouwer met zo’n 45 mensen in dienst.  Een bedrijf dat de vruchten plukt van de kennis en ervaring die al generaties lang in de familie aanwezig is.

En de volgende generatie zet deze traditie voort. Met oog voor de toekomst. Want Van Schaik is voor alles een bedrijf van deze tijd, dat inspeelt op nieuwe ontwikkelingen en steeds in beweging is.Gevoel voor detail

Bouwbedrijf Van Schaik is gevestigd in een prachtig pand aan de Poeldijk in Breukelen met daarbij een werkplaats en een eigen timmerfabriek. Voor het ontwerp ging Van Schaik in zee met Claus en Kaan Architecten. Zij klaarden de klus met verve.  Blikvanger is de grote glazen gevel die toestaat dat iedereen naar binnen kijkt. Het pand is met veel aandacht, zorgvuldigheid en gevoel voor detail gebouwd en dat is representatief voor de manier waarop gewerkt wordt bij Van Schaik.

‘Ik ben meer dan tevreden met de uitstraling van ons pand. Het ziet er fantastisch uit en geeft ons een fraaie en rustgevende werkomgeving. We krijgen nog dagelijks positieve reacties van klanten en collega’s.’

 van Schaik
Kees en Jan van Schaik (Directie)
Zijaanzicht Bouwbedrijf van Schaik
Kantoor Van SchaikWij zijn deelnemer van het project van MEER DAN > BOUWENFSC + PEFCErkend LeerbedrijfBouwend Nederland
Deze website is een samenwerking van NessCis Internet Services en 3XW Studio BV.
De tekstproductie is verzorgd door Bureau De Verbeelding.