Disclaimer   Privacy
Home < Privacy

Privacy

Deze website wordt beheerd door Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. Als beheerder van deze website kan Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. gegevens over de bezoekers en het gebruik van de website verzamelen, analyseren en verwerken ten behoeve van haar bedrijfsvoering en om algemene webstatistieken te ontwikkelen.

Uw persoonlijke gegevens die door of via deze website worden verzameld, zullen door Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. niet aan derden worden verhuurd of verkocht, noch openbaar worden gemaakt, tenzij openbaarmaking vereist is op grond van een wettelijke verplichting. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om aan u via deze website of op andere wijze bij Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. ingediende verzoeken te voldoen of om u te informeren over producten of diensten van Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. die voor u interessant kunnen zijn. Indien u niet langer informatie van Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. wenst te ontvangen dan kunt u dat aan ons kenbaar maken.
Bouwbedrijf van Schaik Breukelen BV. is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de privacyregeling of de inhoud van websites die door middel van een link of verwijzing met deze website zijn verbonden.

Wij zijn deelnemer van het project van MEER DAN > BOUWENFSC + PEFCErkend LeerbedrijfBouwend Nederland
Deze website is een samenwerking van NessCis Internet Services en 3XW Studio BV.
De tekstproductie is verzorgd door Bureau De Verbeelding.